FOTO by namjestaj.hr

Dekor

Ružičasta ljuljačka – jer zaslužujemo potpuni ljetni zen!

Viktoria Mikulić 04. kolovoza 2021.

Boja, dizajn, udobnost, ne znamo što bismo prvo izdvojili…

Ljeti je najugodnije provoditi vrijeme na otvorenom, po mogućnosti unutar vlastitog eksterijera. Iako nema previše zraka, rano ujutro i kasno navečer ipak osjetimo čar boravka vani.

Nema ljepšeg nego se probuditi, sjesti na terasu ili balkon i nakratko se prepustiti tišini. Još ako uz to zapuše lagani povjetarac dok ispijamo kavicu u pidžami…Što bismo više mogli poželjeti! Također, navečer uz čašu vina obožavamo guštati pod zvijezdama u dobrom društvu ili uz najdražu knjigu.

Kako bi taj ugođaj bio još posebniji, pobrinut će se ljuljačka koju smo pronašli na web trgovini namjestaj.hr, a koja dolazi u pink boji. Osim ljepote, ujedno je i funkcionalna te veoma ugodna (pretpostavljamo da jest s obzirom na cijenu).

S lakoćom bi se uklopila u svaki balkončić. Ne zauzima puno mjesta, a opet je dovoljno prostrana. Eventualno si možete naručiti i maleni tabure (Sinsay ih ima pregršt po ekstra povoljnim cijenama) i podići noge za potpuni odmor.

Gornjište je napravljeno od plastičnog pletiva, sintetičke tkanine s glatkom površinom. Radi se o vrsti ratana koja je otporna na UV zrake i manje blijedi.

Također, tu je i Poliwood – ekološki prihvatljiv materijal izrađen od reciklirane plastike koji površinom podsjeća na drvo. Površine namještaja otporne su na vlagu, plijesan ili blijeđenje, no ipak se preporučuje izbjegavati stavljati vruće šalice i posuđe izravno na površinu. Uz nju dobivate i sjedalo napravljeno od fine tkanine.

Naravno, ako želimo da nam što duže potraje, o istoj se moramo i brinuti stoga se predlaže postaviti je ispod krova ili je pokriti i zaštititi od neželjenih vremenskih uvjeta.

Stylish ljuljačku možete kupiti u dvije varijante, onu koja visi ili model sa stalkom, ovisno o tome koliko imate mjesta.