FOTO by Lesnina

Dekor

Ružičasti Orašari već od 49,90 kuna – glavna atrakcija na policama Lesnine!

Viktoria Šafranić 09. studenoga 2020.

Još jedno preslatko izdanje Orašara koje stavljamo na wish listu!

Gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za baletni spektakl pod nazivom ‘Orašar’. Djelo ruskog skladatelja Petra Iljiča Čajkovskog jedno je od najpopularnijih i najizvođenijih u povijesti.

Osim što mu se svake godine iznova radujemo i s nestrpljenjem iščekujemo prodaju ulaznica za predstavu u zagrebačkom HNK kako bismo mogli prisustvovati kultnom spektaklu, tako i svoj dom volimo obogatiti kolekcijom šarmantnih figurica.

Ne propustite baletni spektakl zagrebačkog HNK – Orašar!

Baš kao i djevojčica Klara koja ispod božićnog drvca pronalazi jedinstven dar, tako smo i mi ovih blagdana poželjeli drvenu lutku – Orašara.

Srećom, brojne trgovine uvrstile su ih u svoj božićni asortiman te su upravo oni u centru pozornosti svake godine u ovo vrijeme.

Orašari iz Primarka po super cijenama dokaz su da nam Grinch ipak neće ukrasti Božić!

Dolaze u raznim izdanjima i s mnoštvo motiva, no mnogima su najdraži oni u prepoznatljivom ruhu.

Ipak, ove su nas sezone osvojili Orašari u nešto drugačijoj boji, onoj koja će izvrsno pristajati uz famoznu bijelu jelku.

Bijelo božićno drvce stvara modernu tradiciju u uređenju naših interijera

Na policama Lesnine pojavili su se ružičasti Orašari koji svojim izgledom ostavljaju bez daha. Od figurica koje ćemo u adventskom razdoblju s ponosom staviti na kamin, komodu ili u dječju sobu, do mini verzija koje jedva čekamo objesiti na božićno drvce.

Iako nam ova godina nije donijela mnoštvo dobrih trenutaka, ipak se svi zajedno možemo potruditi da njezin kraj dočekamo veličanstveno.

Ako i vi svom domu želite dodati dašak blagdanske čarolije, onda svakako nabavite svoje primjerke Orašara putem službene stranice.