FOTO by Primark

Dekor

Orašari iz Primarka po super cijenama dokaz su da nam Grinch ipak neće ukrasti Božić!

Krešimir Šustić 28. listopada 2020.

Motivi blagdanskog dijela godine u šarmantnim izdanjima koja se ne propuštaju

2020. je za sve nas bila teška godina koja će biti zapamćena po koronavirusu i prilagođavanju novim pravilima.

Proljeće i ljeto su nam na neki način bili oduzeti, jesen u kojoj se trenutno nalazimo ne donosi ništa bolju situaciju, a kako nam se čini, zima će također biti obilježena spomenutim virusom.

£8

Iako svaka situacija u životu ima pozitivnu i negativnu stranu, moramo priznati da je otkazivanje tradicionalnog adventa u Lijepoj našoj jedna od onih koja stvara osjećaj tuge u nama.

Usprkos svemu, trudimo se zadržati veseli duh, no nadamo se kako će barem gradske ulice zablistati u čarobnim lampicama i predivnim dekoracijama koje podižu raspoloženje.

£6

Srećom, brojne trgovine kućnim potrepštinama u svoj su asortiman uvrstile pregršt zanimljivih ukrasa koji će nam omogućiti da okitimo naše domove kako bi si stvorili vlastitu božićnu atmosferu u 4 zida.

Na web stranicama Primarka smo pronašli neodoljive figurice koje nam nagovještaju skori dolazak blagdanskog razdoblja i samim time stvaraju topli osjećaj oko srca.

£12

Riječ je o popularnim Orašarima, koji su zadnjih nekoliko godina postali glavni motivi najljepšeg doba u godini, te se svojim simpatičnim i upečatljivim ruhom uvukli duboko u naša srca.

£6

Cijena im se kreće od 41 kune, dolaze u raznim veličinama i poznatom obliku vojnika, a ukrašeni su šljokicama i bojama koje prevladavaju u božićno vrijeme.

£10

Osim figurica, u ponudi možemo pronaći i šarmantne kuglice za dekoriranje drvca, koje su pakirane po tri komada u jednoj kutijici.

£5

S obzirom na to da nam popularni lik Grinch nije uspio ukrasti Božić, vjerujemo kako COVID-19 nema šanse protiv naše dobre volje i predivnih ukrasa kojima ćemo obogatiti naše životne prostore.