FOTO by Vesna Sposa

Moda

Romantične vjenčanice dostojne pravih princeza!

Viktoria Mikulić 07. lipnja 2022.

Brend Milla Nova donosi bajkovite modele u kojima će svaka mladenka blistati…

Pred vama je najvažniji dan u životu kada ćete izreći sudbonosno DA? Ulazak u bračne vode ne samo da je poseban čin, već je i obećanje vjernosti koje dajemo jedno drugome! Tog dana dvije osobe postaju jedno i sve što posjedujemo, spremni smo podijeliti s drugom osobom.

Vesna Sposa vjenčanice

Kako bi brak uspio, više od svega bitnije su tri stvari: kompromis, poštovanje i iskrenost. Ako to obje strane imaju, zaista možete imati skladan brak u kojem će uz sve razmirice i nesuglasice, zajedništvo uvijek prevladati. 

Vesna Sposa vjenčanice

No dobro, posvetimo se mi prvo onome što je najvažnije, čin vjenčanja. Mladenke mjesecima unaprijed šetkaraju po salonima ne bi li na kraju pronašle svoju haljinu iz snova. Za svaku mladenku, vjenčanica je nešto najposebnije, a čak i one koje tako ne misle, nakon što je prvi put odjenu, u očima im zaiskri poseban sjaj.

VESNA SPOSA VJENČANICE

Mi smo u potrazi za romantičnim, ali istodobno profinjenim i atraktivnim vjenčanicama, zavirili u salon vjenčanica Vesna Sposa i očarali se modelima ukrajinskog brenda Milla Nova.

Vesna Sposa vjenčanice

Od krinolina do modela koji prate siluetu, od vjenčanica obogaćenih tilom, čipkom i cirkonima, od duźih do kraćih modela, svatko će pronaći svog favorita.

U nastavku pogledajte galeriju bajkovitih vjenčanica koje će sve prisutne ostaviti bez daha: