FOTO by Vesna Sposa

Moda

Vjenčanice koje su dokaz da zimska vjenčanja mogu biti jednako bajkovita!

Viktoria Šafranić 03. siječnja 2022.

Najvažniji dan u životu je pred vama? Mi bismo u ovim vjenčanicama odmah izrekle sudbonosno DA...

Vjenčanja se najčešće održavaju u proljeće i najesen, i ako možemo birati većina nas odlučit će se za svibanj, lipanj ili rujan. Ljeto većinom izbjegavamo zbog nesnosnih vrućina i odlaska na godišnji odmor, budući da nikom ne želimo poremetiti slobodne dane.

Proljetni i jesenski mjeseci savršeni su za organizaciju vjenčanja upravo zbog raskošnih boja i cvijeća koje prevladava sezonom, kao i mogućnosti održavanja ceremonije na otvorenom, no što je sa zimom?

Zima itekako ima svoje čari, osobito tijekom snježnih dana koji čine posebnu draž na vjenčanim fotografijama. Mnogi koji planiraju vjenčanje, ipak će se odlučiti za isto početkom prosinca jer siječanj i veljaču smatraju pomalo depresivnim mjesecima, no mi se ne bismo složili.

Vjerujemo da svaki mjesec može biti idealan za organizaciju vjenčanja. Kada malo bolje razmislite, snijeg nas posljednjih godina baš ne  mazi za blagdane, već nastupa tek s početkom Nove godine. 

Također, vjenčanice su zimi nekako još romantičnije i upravo ta suptilnost bez previše pokazivanja, čini ih toliko posebnima. Nama su za oko zapele one s potpisom renomiranog zagrebačkog salona vjenčanica – VESNA SPOSA!

Jedinstvene u svakom pogledu, ove vjenčanice učinit će vaš najvažniji dan u životu još magičnijim. Bez obzira preferirate li modele optočene cirkonima, kamenčićima, zvjezdicama ili detaljima poput čipke i tila, ili ste više naklonjeni jednostavnim vjenčanicama, unutar njihovog asortimana pronaći ćete sve navedeno.

Zuhair Mirad, Berta, Pronovias samo su neka od utjecajnih i zvučnih imena čije vjenčanice nose brojne zvijezde, a ako u njima ne pronađete svoje favorite, onda svakako možete šivati vjenčanicu po mjeri. Ako ste pak više priklonjeni nekonvencionalnom stilu odijevanja i želite biti originalni, onda je bijeli kombinezon vaša srodna duša.

Koju god odabrale, vaše zimsko vjenčanje neće biti onakvo kakvo ste zamišljale, već mrvicu originalnije…

Vesna Sposa vjenčanice ispunit će sva vaša očekivanja, a vi se samo morate opustiti i prepustiti uživanju. P.S. Neki od ovih božanstvenih primjeraka su trenutno na popustu stoga ne propustite rezervirati svoj termin što ranije putem web stranice www.vesnasposa.hr!