FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Rođendansko slavlje u obitelji Ćorluka! Maleni Viktor slavi 4. rođendan!

Daria Lovrić 05. siječnja 2024.

Iskrene čestitke malenom princu!

Prije točno četiri godine život pjevačice i poduzetnice Franke Batelić i njezina supruga, bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke totalno se promijenio. Supružnici su na današnji dan dobili pojačanje, točnije svoje prvo dijete, sinčića Viktora.

Poznata pjevačica i nogometaš u braku su nešto manje od 6 godina, a maleni Viktor je prije godinu dana postao i stariji brat. Nakon devetomjesečnog iščekivanja malena Greta stigla je na svijet.

Franka je već nekoliko puta naglasila da je majčinstvo za nju najljepša stvar u životu, a s obzirom na poslovne uspjehe možemo zaključiti da vješto balansira između proslovnog i privatnog života.

Slavlje u obitelji Ćorluka! 

Franka je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju šarenih balona i broja 4. U storyju je označila supruga Vedrana uz ime sinčića Viktora. Čini se da roditelji rade punom parom i pripremaju dekoracije te da se bliži početak proslave za malenog princa.

Instagram @frankaofficial_

Prekrasna obitelj nedavno je bila na odmoru u Italiji, točnije na Kronplatzu, u južnom Tirolu. Franka je tada objavila emotivnu poruku i svoje želje za 2024. godinu.

„Zadnji dani 2023. Neka 2024. bude blaga i puna nade, da nam ponešto da iz nje naučimo ali i pokloni nešto na čemu ćemo joj biti zahvalni. U ovim čudnim vremenima ja sam zahvalna upravo na ovakvim trenucima na fotkama, na toj sreći i bezbrižnosti koju vidim u očima svoje djece.. Zahvalna što imam ova dva mala srca koja čuvam i ovih ih dana koji tren duže držim za ruku nakon što navečer sklope oči…“

Ispod Frankine objave niže se mnoštvo pozitivnih komentara i čestitki Viktoru na velikom 4. rođendanu kojima se i mi pridružujemo.