FOTO by Netflix

Film

Odlične vijesti! 4. sezonu “Emily In Paris” gledamo već ovog ljeta

admin 06. svibnja 2024.

Netflix objavio datume izlaska...

Dolaze dobre vijesti za sve obožavatelje serije Emily u Parizu jer je Netflix objavio da nova sezona i nove epizode dolaze već ovog ljeta. Ono što nas ne veseli je to da ćemo sezonu opet gledati u dva dijela, ali bilo kako bilo, nove epizode dolaze i to je dovoljan razlog za veselje.

Foto: Netflix

Priča o Amerikanki koja se preselila u Pariz kao dio tima marketinške agencije osvojila je mnoge gledatelje, a njeno prilagođavanje izazovima života u Parizu, upravljanju svojom karijerom, kulturnim razlikama, novim prijateljstvima i kompliciranim ljubavnim zapletima čini seriju još zanimljivijom.

Foto: Netflix

U prilog tome govori i činjenica da je treća sezona u prvih šest dana objavljivanja skupila nevjerojatnih 117,6 milijuna sati pregleda i da je dospjela na ljestvicu top deset u devedeset i tri zemlje.

Ususret datumu objavljivanja Netflix je okupio i neke članove glumačke ekipe te ih izazvao da smisle dvije/tri riječi kojima bi opisali četvrtu sezonu.

Foto: Netflix

Avanturistički” – započeo je izazov Collins. Ashley Park opisala je sezonu kao “Još nije gotova” dok je Lucas Bravo odabrao riječ “Moj Bože”. Camille Razat odlučila se za “Neuredno” dok je Leroy-Beaulieu odabrala riječ “Osveta”. Lucien Laviscount zaključio je izazov zanimljivim odabirom “Kaotično i srcedrapajuće”.

Foto: Netflix

Četvrta sezona serije “Emily In Paris” bit će podijeljena u dva dijela s po pet epizoda. Prvi dio emitirat će se 15. kolovoza 2024., a nakon njega 2. dio 12. rujna 2024.