FOTO by River Island

Moda

River Island top sa šljokicama rezerviran je za festive sezonu!

Daria Lovrić 08. studenoga 2022.

Šljokice su odličan izbor za nadolazeće partyje!

Iako su nam ormari pretrpani odjećom za svaki dan, kada je riječ o specijalnim prigodama često ne znamo što bismo odjenuli. Osim što postojeću garderobu moramo oplemeniti cozy peletnim komadima koji će nas zaštititi od hladnoće, vrijeme je i za kupnju nekoliko upečatljivih komada u kojima ćemo zablistati na eventima ispred nas.

River Island top sa šljokicama 1
River Island top sa šljokicama

Jesenski period uvertira je u najglamuroznije doba godine i najavljuje festive sezonu ispunjenu mnogim zabavama i druženjima. Povodom jesenskih i zimskih druženja vraćamo se dobro poznatim i upečatljivim tkaninama i materijalima.

River Island top sa šljokicama 2
River Island top sa šljokicama

Glitter odjeća rezervirana za festive sezonu!

Uz omiljeni baršun, šljokice su naš glavni adut kada želimo privući pažnju. U potrazi za modnim komadima kojima ćemo začiniti naš outfit, za oko nam je zapeo top koji smo pronašli unutar River Islanda.

River Island top sa šljokicama

Crni prozirni top sa srebrnim šljokicama i dugim rukavima upečatljivog je kroja i krase ga srebrne resice. Visoko je rezan u predjelu struka što će naglasiti vašu siluetu i cijelom looku dati dozu seksepila.

Možete ga kombinirati uz klasične crne ili kožne hlače, omiljeni jeans ili kožne i pencil suknje. Top spojite s čizmama ili salonkama s visokom stiletto potpeticom i upečatljivim srebrnim nakitom.

River Island top sa šljokicama

Ako je i vas očarao ovaj stylish primjerak koji će svaku kombinaciju podići na jedan viši nivo i podariti mu glam touch, možete ga naručiti putem River Island web trgovine po cijeni od £75.