FOTO by H&M

Moda

Glitter odjeća s potpisom H&M-a rezervirana za festive sezonu!

Viktoria Mikulić 24. listopada 2022.

Zabilježite nadolazeće partyje u svom kalendaru! Pronašli smo modele koji će vas istaknuti iz mase…

Neke stvari dođu i odu, jedno vrijeme su u modi i postavljaju se kao veliki trend, no već nakon nekoliko mjeseci gube na važnosti. No ima i onih koje bez obzira na vrijeme, traju zauvijek. U tome se krije čar šljokičastih odjevnih komada.

Iako mnogi smatraju da je glitter prenapadan, jedno je sigurno – blještavilo je uvijek dobrodošlo kada govorimo o odlascima na razne partyje, a posebice u posljednjim mjesecima u godini kada ulazimo u najčarobnije razdoblje.

Neovisno o tome preferirate li mini ili koktel haljine, svi H&M noviteti imaju jednu zajedničku stvar, sjaje na svakom koraku. Ako volite blještavu odjeću, onda biste svakako trebali škicnuti njihovu kolekciju koja je upravo stigla na police, a koja će još više uveličati nadolazeću festive sezonu:

I dok za svaki dan nosimo odjeću koja je ugodna i praktična i u kojoj ćemo se osjećati opušteno, za večernje izlaske imamo malo drugačije razmišljanje.

Čak iako nas nešto steže i pomalo žulja, nije nam teško izdržati nekoliko sati u tome jer nam je na kraju krajeva najvažnije da sjajimo, da ostavimo trag i da se o našoj odjeći priča danima. Uz ov H&M novitete taj ćete efekt nesumnjivo postići, a sigurni smo da će vam također pružiti i potrebnu dozu ugode prilikom nošenja.

Sve H&M šljokičaste komade možete pronaći na www2.hm.com/en!