FOTO by Reserved

Moda

Reserved lansirao decentne Mickey Mouse natikače koje se uklapaju u svaki look!

Daria Lovrić 09. svibnja 2023.

Profinjeni model s elegantnom notom jamče udobnost pri svakom koraku!

Sitno brojimo do perioda kada ćemo tenisice i drugu zatvorenu obuću zamijeniti sandalama i natikačama. Protekli period počastio nas je s nekoliko iznimno toplih dana i barem smo praznik uspjeli provesti u prirodi i uživati u toplom vremenu.

Reserved Mickey Mouse natikače
Reserved Mickey Mouse natikače

Iako zadnjih nekoliko dana vrijeme nije obećavajuće, činjenica je da se nalazimo pred polovicom svibnja i da stiže kraj hladnom i kišnom periodu. Naša stopala će uskoro doživjeti preporod i uskočiti u nešto lakšu obuću.

Najslađe Mickey Mouse natikače

Veliki smo fanovi sandala na petu i wedgesica, međutim svatko od nas ima barem jedan par natikača u svom ormaru. Kažemo barem, jer nećemo se lagati, nitko nema samo jedne.

Reserved Mickey Mouse natikače 2

Natikače nosimo na plažu, u grad, na kavu i u obavljanje svakodnevnih obaveza. Ovisno o modelu i dizajnu one se uklapaju u gotovo sve lookove, a mi smo pronašli šarmantan primjerak u Reserved kolekciji koji nas je očarao.

Preslatki model dolazi u Disney ruhu, s motivima veselog mišića Mickeyja Mousea. Riječ je o klasičnom crnom modelu koji možete nositi uz gotovo sve odjevne komade koje posjedujete. Tko kaže da je najpopularniji Disneyjev lik rezerviran samo za populaciju mlađe dobi?

Mickey Mouse detalji toliko su profinjeni i decentni da bi ih nosio i onaj tko nije fan Disney likova. Želite li svoju kolekciju obuće oplemeniti još jednim parom natikača koje će vam postati omiljena ljetna obuća, možete ga naručiti putem Reserved web trgovine, po cijeni od samo 15,99€.