FOTO by Reserved

Moda

Reserved lansirao najslađe Mickey Mouse natikače u boji lavande!

Viktoria Mikulić 04. svibnja 2022.

Za sve ljubiteljice pastelnih boja i omiljenog cartoon lika…

Iz čizama smo uskočili u tenisice, a vrlo brzo ćemo i njih zamijeniti sandalama i natikačama. Iako obožavamo proljeće i htjeli bismo da potraje što duže, ne možemo sakriti oduševljenje što je ljeto iza ugla jer to znači samo jedno – godišnji odmor.

Svi se veselimo slobodnim danima kada ćemo užurbanu svakodnevicu zamijeniti laganim šetnjama rivom, kupanjem, sunčanjem i ispijanjem dugih kavica (ili koktela) na suncu. Ah, tko ne voli uživanje, neka digne ruku.

Naravno, želimo da su ti trenuci popraćeni opuštenom vibrom i laganom prozračnom odjećom koja nas neće opterećivati. Pritom mislimo na kupaći kostim, pareo ili kimono i udobne natikače ili japanke.

Mi smo pronašli jedan par natikača koji će zasjeniti čak i nezaobilazne japanke. Ove natikače u lila boji vidimo tijekom svih dnevnih aktivnosti, a ono što ih čini posebnima je neponovljivi motiv Mickey Mousea.

Ova Disney ikona je već standardna postava novih kolekcija poznatih brendova, a Reserved je također jedan od modnih mogula koji je uvidio potencijal kultnog mišića.

Vjerujemo da će se ove natikače rasprodati u trenu jer su istodobno nježne i efektne. Sve ljubiteljice pastelnih boja oduševit će se ovim primjerkom i sigurno ga odmah poželjeti i na svojim stopalima. Ako su i vama jednako posebne, možete ih naručiti putem linka po cijeni od 119,90 kuna!