FOTO by Reserved

Moda

Reserved biserni top svaku će crnu haljinu podići na višu razinu!

Viktoria Mikulić 15. prosinca 2022.

Accessories koji će biti finalan touch svakog svečanog looka…

Svi znamo da je crna haljina klasik koji nas nikada neće iznevjeriti i kada god ne znamo ili se dvoumimo što odjenuti, crna haljina uvijek je pravi odabir jer nikada neće izaći iz mode. Bez obzira želite li utjeloviti Wednesday iz istoimene Netflix serije ili jednostavno obožavate crnu boju, vjerujem da ste crnu haljinu namijenili barem za jednu od nadolazećih prigoda.

reserved biserni top

Možda smatrate da vam je ona sasvim dovoljna, no mi smo pronašli detalj koji će je definitivno podići na višu razinu, a i koji će vam pomoći u tome da već iznošenom komadu odjeću date jedno novo izdanje. Uostalom, za kraj godine svima je potrebno malo sjaja, zar ne?

Saznajte kako ove blagdanske sezone stilizirati Reserved biserni top!

Riječ je o bisernom topu iz Reserveda s tankim naramenicama koji izgleda poput komada nakita, a koji će biti finalan touch male crne haljine. Naravno, možete ga kombinirati uz bezbroj outfita, no mi ipak smatramo da će najviše doći do izražaja uz kontrastnu boju.

reserved biserni top

Idealno će pristajati uz mini, midi i maxi haljine kao i uz čizme iznad koljena, dok vam nakit uz njega nije potreban. Ovaj top savršen je accessories uz zimsku garderobu, no jednako poželjno izgledat će i uz modne krpice u svim ostalim godišnjim dobima.

Njegova cijena iznosi 301,30 kuna, a pronaći ga možete na reserved.com/hr!