FOTO by Instagram @taranko_official / @taryn_brittany / Reserved.com

Moda

Saznajte kako stilizirati Reserved džempere ove sezone!

Mia Vodopija 20. listopada 2021.

U slučaju da nemate modnih ideja, mi smo tu da vam pomognemo!

Hladna jutra baš nikome pretjerano ne prijaju. Neki se vesele zrakama sunca i višim temperaturama, ali neka vas kratkotrajna toplina ne zbuni – hladna jesen je došla.

S obzirom na to da želimo da nam bude toplo, odabrat ćemo kardigane, pulovere, suknje i haljine od pletiva te naravno džempere. Iako je većina nas stalno na Instagramu i skrolamo u beskonačnost, ponekad nam nedostaje ideje i inspiracije za kombinirajte outfita.

Kako stilizirati džempere, a da nismo stalno u trapericama? Mi smo odabrali 10 džempera iz popularnog Reserveda koje možete vidjeti u galeriji ispod, ali vam uz njih nudimo i nekoliko modnih savjeta kojima biste osvježili vaš stil!

Nosite džempere s cool ‘odjećom za van’ i štiklama – upečatljiva jakna sa zanimljivim printom i cipele od lakirane kože sofisticiran su izbor koji će lijepo pristajati uz vaš veliki topli džemper.

Za nešto neočekivano, obucite slip haljinu i na nju džemper, koji ćete spariti s čizmama iznad koljena. Tko bi rekao da džemper i slip haljina mogu ići zajedno?

Svugdje ste vidjeli midi leopard suknje. Budući da taj uzorak ima neutralne nijanse u sebi, možete ga nositi s bilo kojim džemperom. Uz leopard suknju i džemper, stavite na sebe veliki remen…zasigurno ćete privlačiti poglede.

Transformirajte svoj ljetni kombinezon uz džemper i čizme! Elegantni lagani kombinezon zemljanih tonova sparite s ludim, ‘glasnim’ i šarenim džemperom.