FOTO by Pull and Bear

Moda

Pull&Bear donosi simpatične Looney Tunese u naše svakodnevne kombinacije

Krešimir Šustić 15. listopada 2020.

Kolekcija uz koju ćemo svakoga dana nositi ptičicu Tweety, mačka Sylvestera, Zekoslava mrkvu i ostale

Svaka shoppingholičarka ima nekoliko omiljenih destinacija koje prilikom kupovine prvo posjećuje u nadi da će baš u njima pronaći ono što joj je potrebno.

Od mnoštva high street brendova koji nas na tjednoj bazi časte novitetima, postoje oni koji su više usmjereni na mlađu populaciju, te samim time u svom asortimanu nude mladenačke odjevne predmete.

Minnie torbica osvaja točkastim uzorkom i šarmantnom crvenom mašnom

Jedan od takvih je i Pull&Bear za kojeg znamo da ima neodoljive stvarčice stvorene za izlaske, festivale, ali i za večernje i casual prilike.

Nova kolekcija koja je nedavno stavljena u prodaju je simpatična suradnja s crtanim junacima iz serijala Looney Tunes koji su nas zabavljali u danima djetinjstva.

Tako svakoga dana možemo nositi ptičicu Tweety, nestašnog mačka Sylvestera, Zekoslava Mrkvu i ostale simpatične likove na bazičnim komadima koji izgledaju upečatljivo.

Tu su dva modela tenisica, jedne u klasičnoj bijeloj boji koje izgledaju poput stripa, ali i sivi model ukrašen motivima neustrašivog zeca.

Tople i udobne duksice dolaze u različitim bojama, a kao bazični komad odlično pristaju uz donji dio trenirke, ali i uz traperice ili suknju.

Klasična bijela torbica također izgleda poput nacrtanog stripa, a uz pomoć ručki i remena može se nositi na nekoliko različitih načina u ležernim lookovima.

Kao najveća atrakcija među navedenim proizvodima, ističu se traperice i traper jakna ukrašeni kombiniranim printevima junaka koji će nam izmamiti osmijeh na lice.

U nastavku donosimo galeriju fotografija s našim favoritima za koje se nadamo da će vas oduševiti i vratiti u djetinjstvo baš kao što su i nas.