FOTO by Disney shop

Moda

Minnie torbica osvaja točkastim uzorkom i šarmantnom crvenom mašnom

Krešimir Šustić 15. listopada 2020.

Modni dodatak koji ćemo najviše nositi u casual i romantičnim prilikama

Crtani junaci su postali jedan od glavnijih aduta koje volimo ukombinirati u naše svakodnevne modne kombinacije, neovisno o tome kojem smo stilu odijevanja skloniji.

Često imamo priliku vidjeti Garfielda, Snoopyja, Hello Kitty i druge kako ponosno stoje na komadima iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka, te samim time donose dozu radosti.

Zadnjih nekoliko godina posebno atraktivni su postali Disneyjevi likovi koje viđamo svakoga dana na gradskim ulicama u outfitima najvećih zaljubljenica u modu.

Ovog puta, glavna uloga na neizostavnom accessoriesu pripada šarmantnoj Minnie Mouse, mišici koja svojom pojavom pršti od slatkoće.

Dizajnerica Kate Spade u suradnji s Disneyem, krenula je u osvajanje svijeta izbacivši nekoliko zanosnih primjeraka torbica.

U ponudi možemo pronaći različite vrste neizostavnog modnog dodatka bez kojeg ne izlazimo iz kuće, no nas je posebno osvojila jedna ljupka koju bismo nosili od jutra do sutra.

Radi se o crnoj camera bag ljepotici koja se sastoji od velikog pretinca i manjeg točkastog smještenog sprijeda, kojeg krasi preslatka crvena mašna.

Idealna je za casual kombinacije uz tenisice i suknje, ali i romantična večernja izdanja s boljom polovicom u koje unosi potrebnu dozu elegancije.

Svoj primjerak ovog statement modela torbice možete nabaviti klikom na LINK i u svoju privatnu kolekciju unijeti dašak najboljeg doba u životu, djetinjstva.