FOTO by Bonamie / leo&bella

Dekor

Prijenosni hladnjak i zvučnik u jednom neizostavan je dodatak ljetnih partyja!

Daria Lovrić 28. lipnja 2022.

Što se nas tiče, ljeto može početi!

Ljeto je počelo i već nas muče nesnosne vrućine, međutim nećemo se žaliti. Još je vrlo malo vremena ostalo do početka godišnjih odmora, a preostali vremenski period iskoristit ćemo za organizaciju druženja s ekipom, getaway vikenda i pool partyja.

Prijenosni hladnjak zvučnik 1
Prijenosni hladnjak zvučnik

S obzirom na to da ovog tjedna svjedočimo abnormalnom porastu temperatura bez daška vjetra, u potrazi smo za osvježenjem. Kako bi što lakše podnijeli vrućine, veselimo se vikendu i pool partyju s frendicama. Zabava s najboljim prijateljicama uvijek donosi obilje smijeha, hrane, omiljenog pića i daje nam energiju za nastavak radnog tjedna.

Prijenosni hladnjak zvučnik 2
Prijenosni hladnjak zvučnik

Tražeći savršen accessories koji će ljetne trenutke učiniti što ugodnijim i zabavnijim pronašli smo ono što smo tražili!

Naišli smo na primamljivu ponudu prijenosnih hladnjaka u neodoljivim pastelnim bojama koji su ujedno i zvučnici.

Zasigurno ste dosad bili na nekolicini tuluma na kojima se jedna osoba nije mogla dovoljno opustiti jer je „morala“ služiti druge. S ovim prijenosnim hladnjakom nećete imati tih problema, jer osim što izgleda nevjerojatno retro i stylish ima dovoljno veliku zapremninu da ćete vi i vaše BESTies moći chillati u bazenu jedno duže vrijeme, bez odlaska u kuhinju po novu rundu pića.

Prijenosni hladnjak zvučnik 3
Prijenosni hladnjak zvučnik

Ove šarmantne modele s ptpisom brenda Sunnylife pronašli smo u dvije šarmantne boje, pastelno zelenoj i puder rozoj. Osim što su nas osvojili svojim dražesnim izgledom, oni su ujedno i zvučnik koji će cijelu atmosferu podići na jedan viši nivo i rasplesati veselu ekipu.

Prijenosni hladnjak zvučnik 4
Prijenosni hladnjak zvučnik – 1 390 Kn
Prijenosni hladnjak zvučnik 5
Prijenosni hladnjak zvučnik – $199.00

Ovi hladnjaci idealni su dodaci na djevojačkim zabavama na otvorenom, rođendanskim tulumima, ali i na plaži gdje nam je uvijek potrebno još jedno osvježavajuće piće.

Prijenosni hladnjak zvučnik 6
Prijenosni hladnjak zvučnik

Zeleni primjerak možete naručiti putem Bonamie weba, dok ćete rozi pronaći na stranici leo&bella.