FOTO by Funboy

Zabava

Bip Bip! Barbie autići kao najslađi rekvizit za ljetne pool partyje!

Viktoria Mikulić 11. svibnja 2022.

Stvoren za tebe i tvoju BFF...

Rooftopovi u gradu otvorili su svoja vrata, a uskoro nam počinje i sezona pool partyja. Ako imate neku prijateljicu (dovoljno je i da je poznanica) koja u sklopu dvorišta ima bazen, znate što vam je činiti. Držite je kao na dlanu ostatak godine, isplatit će vam se.

Mi se malo šalimo, ali da, tko god ima priliku “bućnuti” se u bazenu nakon napornog radnog dana i tijekom paklenih vrućina, pravi je sretnik.

Ako vam more nije na vidiku, onda je bazen izvrsna alternativa za opuštanje. Već smo ranije pisali o FUNBOY asortimanu čiji su luftmadraci nešto najfotogeničnije, stoga ne čudi da smo i za ovo ljeto pronašli nešto savršeno unutar njihove ponude.

Najekstravagantniji luftić za ekipu dolazi s disco kuglom!

Nakon najdražeg okruglog luftmadraca za čitavo društvo koji ima i disco kuglu u sredini, sada smo pronašli šarmantne luftiće za tebe i tvoju BFF u Barbie izdanju.

Vrijeme je da okupite najbolje prijateljice i iznajmite kuću s bazenom te se počastite ovim novitetima koji pršte pozitivom i podižu raspoloženje.

Zaputite se u Barbie svijet s limitiranim retro Malibu golf autićima koji su nastali povodom 50. godišnjice tvrtke FUNBOY. Ova bezvremenska oda suncu južne Kalifornije i beskrajnoj avanturi natjerat će vas da čeznete za vožnjom.

FUNBOY-ov originalni Golf Cart plovak je dovoljno prostran za dvije odrasle osobe i uključuje uklonjivo mrežasto sjenilo s resama, dvostruke držače za čaše, 3 ručke i uže za privez. Plutalica za bazen s najvećim efektom IKADA, zar ne? Još uvijek se dvoumite? Kliknite na LINK i nećete zadugo…