Iće & piće

Retro prijenosni hladnjaci za užarene ljetne dane!

Viktoria Mikulić 17. lipnja 2022.

Nesnosne vrućine utažit ćemo osvježavajućim napicima…

Ako nas obične smrtnike ljeti nešto muči, onda je to pitanje kako piće održati hladnim što duže? Na temperaturama iznad 30 stupnjeva, led se topi brzinom svjetlosti, a mi smo baš zapikirali imati ljetni party na bazenu. Bez obzira spremate li uskoro pool party ili roštilj, imamo rješenje koje bi vas moglo zaitrigirati.

prijenosni hladnjak

AMAZON RETRO PRIJENOSNI HLADNJACI

Na Amazonu smo pronašli preslatke prijenosne hladnjake koji su dovoljno mali da ih možete nositi posvuda, a istodobno dovoljno veliki da vam unutar istih stane set omiljenih pića.

prijenosni frižider

Samo još trebate pronaći utičnicu kako biste ih mogli upaliti i bezbrižno uzimati svoje piće kad god vam se prohtije.

Ovi hladnjaci, osim glavne namjene da vaše piće održavaju hladnim tijekom čitavog dana, dolaze u zanimljivim izdanjima.

prijenosni frižider

Ove retro varijante mamit će poglede, samo pripazite da ih uvijek držite uz sebe ne bi li vam netko kriomice uzeo ovaj simpatičan gadget. Nama je nadraži onaj u Coca Cola varijanti koji dolazi u jarko crvenoj boji. Njega je definitivno nemoguće izgubiti, a idealan je da ga napunite bočicama svima znanog gaziranog pića.

Tu su još i baby blue kao i puderasto roza varijanta sa zrcalom, koji će osvojiti sve fashionistice i postati nezaobilazan modni dodatak svake vrtne zabave. Koji god odabrali, uz njih vas očekuje opušteno ljeto…