FOTO by Reserved

Elegant

Preslatki duo inspiriran animiranim filmom “101 Dalmatinac” za odlazak u školu ili izvannastavne aktivnosti!

Daria Lovrić 31. kolovoza 2023.

Šarmantna lila torbica i chic gležnjače top je kombinacija za malene fashionistice!

S dolaskom prvih rujanskih dana, naša srca veselo kucaju dok promatramo izloge trgovina koji blistaju novim jesenskim kolekcijama ispunjenim razigranim motivima i zanimljivim dizajnom. Vjerujemo da se sve istinske fashionistice tako osjećaju, a prijelazno razdoblje pruža idealnu priliku za osvježenje garderobe i uživanje u shoppingu.

Reserved čizmice
Reserved čizmice – 29,99 EUR

Iako nas privlači mnoštvo primamljivih modnih komada, istinska sreća leži u osiguranju najboljeg za naše najmlađe. Naši mališani su prioritet, stoga je idealan trenutak da ih na vrijeme opremimo za jesenski period.

Jedna od omiljenih inspiracija među najmlađima dolazi iz Disneyeve priče “101 Dalmatinac”. Preslatki mali dalmatineri s prepoznatljivim točkastim uzorkom su već godinama nadahnuće dizajnera. Oduševljenje preslatkim psićima ne poznaje granice, te se njihova prisutnost osjeća ne samo u odabiru obuće i modnih dodataka za naše najmlađe, već i u odabiru accessoriesa za odrasle.

Reserved torbica
Reserved torbica – 17,99 EUR

Unutar nove Reserved kolekcije pronašli smo chic par čizmica s motivima iz crtanog filma “101 Dalmatinac” koje će čuvati i grijati dječja stopala pri svakom koraku. U sličnom tonu stiže i šarmantna lila torbica u koju će stati sve od bilježnica, knjiga, slikovnica, bojica, užine i sličnih potrepština.

Prekrasni model ukrašen je crnim natpisom i fotografijom zaljubljenih psića. Moramo priznati da nam se toliko sviđa da ćemo ju nekad morati posuditi ili ćemo naprosto kupiti dvije.