FOTO by adidas.com/us

Kids

101 Dalmatinac: adidas tenisice za najslađe nožice!

Viktoria Šafranić 14. lipnja 2021.

Medene!

Jedino što je simpatičnije i slađe od hrpe dalmatinskih psića je vaš mališan ili mališanka u novim adidas tenisicama. Vjerujemo da bi se svaki roditelj složio s nama kada ugleda ovaj komad obuće koji se upravo pojavio na njihovoj službenoj stranici.

Inspiriran je Disneyevim klasikom: 101 Dalmatinac. Ova vrsta pasmine prepoznatljiva je po bijeloj dlaci s karakterističnim crnim mrljama pa je tako i ovaj novitet upotpunjen sličnim detaljima. Nedavno je izašao i film Cruella, američka kriminalistička komedija koja se temelji na liku Cruella de Vil iz romana Dodi i Smitha Sto i jedan Dalmatinac iz 1956., što je vjerojatno potaknulo bestseller proizvođača na ovaj model.

Ljupke tenisice za mališane izrađene su od Primegreena, serije recikliranih materijala visokih performansi. 50% gornjeg dijela je recikliranog sadržaja. Osim šarmantnog izgleda, veoma su izdržljive i fleksibilne za svakodnevnu igru. Gornji remen s kvačicom osigurava im sigurno pričvršćivanje.

Bijela boja rezervirana je za proljetne i ljetne dane i uklopit će se uz mnoštvo vrtićke garderobe, od trenirki, jeansa, majica s kratkim rukavima i slično.

Tu su i tri prepoznatljive crte, a sa stražnje strane nalazi se i natpis “100 Dalmatians” kako ne bi bilo zablude o kojem je filmu riječ. Unutrašnjost je obojena u narančasto te se ova nijansa savršeno uklapa uz crno-bijeli svijet.

Osim kvalitete i bajkovitog dizajna, odlikuje ih i praktičnost. Od trenutka obuvanja do odlaska na igranje proći će tek nekoliko sekundi jer ove tenisice nemaju vezica, već dolaze s čičkom.

Djeca će u njima trčkarati satima i punim plućima uživati u svim onim aktivnostima na otvorenom.

Njihova cijena iznosi $50, a za više detalja kliknite na LINK!