FOTO by ecipele

Moda

Vans matching tenisice za mamu i kćer s printom 101 dalmatinac!

Daria Lovrić 30. rujna 2022.

Preslatki modeli od broja 19 do 39!

Popularnost kultnog brenda Vans ne jenjava, što dokazuje i činjenica da je već punih 56 godina jedan od najomiljenijih brendova u svijetu. Upravo zato, često posjećujemo njihovu web stranicu i prodajna mjesta u potrazi za novitetima, posebice inovativnim i kvalitetnim tenisicama.

Vans tenisice 1
Vans tenisice – 370 kn

Osim kod odabira obuće za sebe, kvaliteta i udobnost vode glavnu riječ kada je riječ o obući za naše najmlađe Dječja stopala zahtijevanju vrhunsku kvalitetu i materijale kako bi po cijele dane mogli trčkarati i igrati se stoga je kod izbora obuće za najmlađe važno jako paziti.

Vans tenisice 2
Vans tenisice – 339 kn

Osim što obuća za našu djecu mora zadovoljiti naše kriterije, mora zadovoljiti i njihove. Iako su maleni, dječica znaju biti izbirljiva, žele nositi odjeću i obuću s likovima omiljenih crtanih junaka ili žele iste stvari koje imamo mi.

Vans tenisice za mališane i odrasle dolaze s uzorkom dalmatinera!

Popularna Disneyeva priča 101 dalmatinac veliki je hit, a preslatki mali dalmatineri s karakterističnim točkastim uzorkom već su dugi niz godina inspiracija modnim dizajnerima, ali i dizajnerima interijera.

Vans tenisice 3
Vans tenisice – 230 kn

Popularan print svemu daje upečatljiv i zabavan izgled i jednostavno ga obožavamo. Upravo zato, naše oduševljenje nije moglo biti veće kada smo otkrili preslatke Vans modele tenisica s popularnim dalmatiner uzorkom.

Vans tenisice 4
Vans tenisice471 kn

Ono što nas najviše veseli je to što postoje 4 različita Vans modela, a sveukupni raspon brojeva je od 19 do čak 39! U Vans šarmantnim tenisicama mogu uživati i mame i sva djeca, počevši od onih najmlađih, pa sve do tinejdžera!