FOTO by Amazon

Elegant

Luftić u obliku daske iz Titanika dokaz je da je Kate mogla spasiti Jacka!

admin 26. travnja 2024.

I da, stane dvoje ljudi!

Nema osobe koja minimalno dva puta nije pogledala megahit Titanik s Leonardom DiCapriom i Kate Winslet u glavnim ulogama. Priča o najvećem prekooceanskom brodu, putu u bolji život i ljubavnoj avanturi svela se na jedno jedino pitanje koje glasi – je li na plutajućoj dasci bilo dovoljno prostora da Kate spasi Jacka?

Nedavno su ta zloglasna vrata iz Titanica na koja Jack „nije stao“ prodana za vrtoglavu cifru što je još jedan dokaz, da čak i nakon skoro tri desetljeća ovaj komad drva čuva tajnu na koju samo lik Kate iz Titanika zna odgovor.

Foto: Amazon

Taj komad drveta zapravo je okvir jednih vrata s poznatog broda, a upravo smo pronašli luftić koji je vjerna preslika jednog od najpoznatijeg filmskog rekvizita.

Foto: Amazon

Da vas odmah razočaramo kako ne bista već ovog ljeta iskušavali teoriju o spašavanju Jacka – ovaj luftić dovoljno je velik da na njega stanu dvije osobe.

Dolazi s dimenzijama od 213×122 centimetra i uvijek će biti mjesta za još jednu osobu željnu opuštanja na valovima ili u bazenu.

Foto: Amazon
Foto: Amazon

Mi smo ga pronašli unutar Amazona, ali kako se sezona bliži, vjerujemo da će osvanuti i na nekom pristupačnijem prodajnom mjestu.