FOTO by Kiehls

Promo

Gotovo je s nesavršenostima! Predstavljamo nove Kiehl’s proizvode za nepravilnosti

PR 06. svibnja 2024.

Nikad lakše do lijepe i zdrave kože

Kiehl’s predstavlja revolucionarno rješenje za kožu bez nepravilnosti u obliku novog asortimana proizvoda za nepravilnosti, uključujući Truly Targeted Blemish-Clearing Solution prozirni tekući serum za kožu sklonu nepravilnostima i Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion losion za lice – inovativni duo koji će vam pomoći riješiti se prištića bez osjećaja boli na koži.

Truly Targeted Blemish-Clearing Solution:

Klinički dokazano brzo smanjuje nepravilnosti te istodobno spriječava nastanak mitesera i štiti od vanjskih utjecaja. Ovaj nevidljivi „tekući flaster” djeluje kao tretman za izravno nanošenje na nepravilnosti i stvara prozračnu barijeru koja učinkovito smanjuje:

  • Izraženost boje prištića unutar 2 sata

  • Veličinu prištića unutar 24 sata

  • Tragove na koži unutar 4 tjedana

Ova formula namijenjena koži sklonoj nepravilnostima primjenjuje našu jedinstvenu tehnologiju koja sadržava:

2 % salicilne kiseline: Sastojak protiv nepravilnosti kojim se uklanjanju aktivne nepravilnosti ispriječava nastanak novih.

4 % niacinamida i 0,2 % korijen sladića: Pomaže u smirivanju crvenila i smanjuje izgled tragova nepravilnosti na koži.

Lactobacillus ferment i glicerin: Kombinacija postbiotika i sredstva za zadržavanje vlage pomaže jačati barijeru kože i povećava razinu hidratacije radi smanjenja neželjenih posljedica kao što su suhoća, crvenilo i nadraženost.

Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion:

Osmišljen radi ciljanog utjecaja na smanjenje suvišne masnoće kože i područja nepravilnosti, ovaj osvježavajući gel-losion pruža trostruku učinkovitost protiv nepravilnosti tako što ih pomaže uklanjati, ublažavati njihove tragove i sprječava nastanak novih nepravilnosti bez prekomjerne suhoće. Ispitanici su istaknuli:

+ 100 % poboljšan izgled kože

– 31 % manje tragova na koži nakon pojave mrlja

Formulu koja ne isušuje i ne nadražuje kožu osmislili su stručnjaci, a sadržava:

1,2 % salicilne kiseline i 2 % niacinamida: Optimalna dnevna koncentracija za kožu sklonu nepravilnostima, spriječavanje nastanka novih nepravilnosti i posvjetljenje mrlja bez prekomjernog isušenja.

Za optimalne rezultate koristite Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion kao svakodnevni tretman za kožu sklonu nepravilnostima i dodajte Truly Targeted Blemish-Clearing Solution kao tretman za izravno nanošenje na nepravilnosti. Truly Targeted Blemish-Clearing Solution može se upotrijebiti kao posljednji korak u rutini njege kože jer se nevidljiva formula nadovezuje na UV i prodire ispod šminke.

Maloprodajna cijena Truly Targeted Blemish-Clearing Solution prozirnog tekućeg seruma za kožu sklonu nepravilnostima je 32€, a cijena Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion losiona za lice je 39€. Tekući serum možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar; Tower Center Rijeka), kao i na www.kiehls.hr, dok je losion trenutno dostupan samo online.

Više detalja o našim novim proizvodima pronađite na našim društvenim mrežama, te webshopu Blemish Products (kiehls.hr).