FOTO by Calzedonia

Moda

Calzedonia hulahopke i čarapice uvertira su u najromantičniji mjesec u godini!

Daria Lovrić 23. siječnja 2023.

Srca i ljubavni motivi zaokupirali su novu kolekciju poznatog brenda!

Još sitno brojimo do početka najromantičnijeg mjeseca u godini. Iako se ljubav pokazuje cijele godine, u veljači voljenim osobama posebno posvećujemo pažnju i razveseljavamo ih sitnicama.

Calzedonia hulahopke sa romantičnim motivima – € 10,60

Kako biste voljeli druge, prvenstveno morate voljeti sebe i osjećati se ugodno u svojoj koži. Ljubav nam daje energiju i čini nas boljim osobama, zato je toliko posebna i vrijedna slavljenja. Osjećamo ju kroz duboke emocije, ali se i oslikava svuda oko nas.

Ljubav dolazi u obliku Calzedonia soknica!

Omiljena trgovina za kupnju kupaćeg kostima, donjeg rublja, hulahopki i čarapica je Calzedonia. Popularan brend često nas uveseljava svojim atraktivnim modelima zanimljivog dizajna koji se ističu kvalitetom.

Calzedonia hulahopke sa romantičnim motivima – € 13,25

Ususret Valentinovu predstavili su predivnu kolekciju hulahopki i romantičnih čarapica sa srcima koje će zagrijati atmosferu i zaokružiti svaki look.

Calzedonia hulahopke sa srcima predivno će izgledati ispod profinjene haljine, mini suknje ili uz kratke kožne hlače.

Calzedonia hulahopke sa romantičnim motivima – € 10,60

Osim šarmantnih hulahopki s ljubavnim motivima Calzedonia je lansirala i chic kratke najlonke koje krase ljubavni detalji.

Efektan dizajn, srca i mašnice čine ove čarapice must-have accessoriesom. Odlično će izgledati uz popularne loaferice i cipele s visokom potpeticom.

Prozirne kratke čarape s uzorkom srca – € 4,25

Romantični modeli osvajaju na prvi pogled i teško nam je odabrati samo jedne. Najljepše modele škicnite u našoj galeriji ili putem Calzedonia web trgovine i izaberite svog favorita.