FOTO by Furla

Moda

Preslatka Hello Kitty maca glavni je akter nove Furla kolekcije!

Viktoria Mikulić 12. prosinca 2022.

Ususret blagdanima, Furla nas poziva na elegantno putovanje sa svojim stylish torbicama…

Uronite u šareno putovanje: “Hello Kitty Goes Hiking” posebna je kolekcija koja označava novo poglavlje u suradnji brendova Furla i Sanrio™. Kultni cartoon lik spreman je za jedinstveno i avanturističko putovanje u planine…

Izdvojili smo nekoliko modela, od bestsellera – Metropolitan primjerka do ruksaka i mini torbice koja će poslužiti kao držač mobitela…

Hello Kitty x Furla torbice donose radost u zimske dane

Furla Metropolis je mini torba idealna za nošenje preko ramena, a izrađena je od Ares teksturirane kože s Hello Kitty printom koji podsjeća na zvjezdane noći i jesensko lišće.

Model ima elegantan lokot s prednje strane. Ovaj savršen dodatak za nošenje dolazi u zelenoj, ružičastoj i bež boji.

Jesenskom sivilu kažemo zbogom uz nove Furla torbice!

Tu je i Furla Marea mini ruksak izrađen od najlonske tkanine ukrašen Hello Kitty zakrpama. Model je idealan i za slobodno vrijeme i za izlete izvan grada, te nezaobilazan predmet za aktivnosti na otvorenom. Prostrana unutrašnjost omogućuje pohranjivanje svih osnovnih potrepština.

Još jedan, jednako efektan modni dodatak je Furla 1927, držač za pametni telefon izrađen od Ares teksturirane kože s printom Hello Kitty. Uz mobitel, unutar istog možete smjestiti i ruž za usne, ključeve ili kremu za ruke.

Cjelokupnu kolekciju možete pogledati putem Furla službene web trgovine!