FOTO by Furla

Moda

Jesenskom sivilu kažemo zbogom uz nove Furla torbice!

Viktoria Mikulić 27. rujna 2021.

Baš poput slatkiša!

Tijekom Milanskog tjedna mode Furla je predstavila #FurlaReCandy, prvu održivu Furla ‘capsule’ kolekciju. Ovaj pojam označava način odijevanja gdje su količina odjeće i accessoriesa ograničene, a funkcionalnost je stavljena na prvo mjesto.

Dizajnirana povodom fashion week-a u Milanu, Furla Candy je torbica od recikliranog termoplastičnog poliuretana prikupljena i obnovljena od prethodno proizvedenih materijala. Bilo koji mali nedostaci na materijalu ili površini suštinska su karakteristika ovog jedinstvenog recikliranog materijala i procesa, izraz vrijednosti i posebne priče koja stoji za ovih modnih dodataka.

One dolaze u dvije veličine, standardnoj i mini koja nam je osobito slatka. Možete je pronaći u 5 vedrih boja kao što su ružičasta, žuta, zelena, plava i narančasta koje nas asociraju na ljetne dane, a koje će razvedriti tmurno vrijeme u naredni mjesecima.

S dvije ručke, model je ukrašen odgovarajućim recikliranim detaljima. S kružnom proizvodnom logikom koja stoji iza nje, Furla Candy nezaobilazan je dodatak koji će upotpuniti vaš izgled tijekom dnevnih i večernjih aktivnosti.

Cijena veće dimenzije iznosi 1.480,00 kuna, dok je manja Furla torbica dostupna za 1.180,00 kuna. Izgledaju baš poput slatkiša, kao što im i samo ime govori.

Ako i vi želite jesenski look nadopuniti novom Furla torbicom i pritom se istaknuti iz mase, čekirajte kompletnu liniju putem LINKA.