FOTO by UGG

Moda

POZOR! RAZMAK! Ulicom prolaze UGG krznene čizme!

Daria Lovrić 16. studenoga 2022.

Da ili ne? Taman kada smo pomislili da je manje, više – stigao je novi model.

Jasno nam je da je zimski period pred nama i da se svakim danom temperature sve više približavaju nuli. Ako već niste, vrijeme je da svoju garderobu oplemenite zimskim odjevnim komadima koji će vas zaštititi i od najvećih hladnoća.

Za početak krenite u potragu za basic komadima koji su sastavni dio zimske garderobe. Kaputići, zimske jakne, ravne čizmice i modeli na petu, cozy pleteni odjevni komadi te krznene buce su must-have primjerci u zimskom periodu.

UGG krznene čizme 1
UGG krznene čizme

Kada govorimo o toploj odjeći i obući moramo spomenuti popularan brend UGG koji nas često oduševi, ali i šokira svojim novitetima.

UGG krznene čizme

UGG čizme ugrijat će i najhladnija stopala!

Svi volimo UGG čizmice, posebice preslatke modele s mašnicama koje nas već godinama uveseljavaju i pružaju toplinu i udobnost pri svakom koraku.

Osim klasičnih modela UGG se pobrinuo da i onima najzimogroznijima bude toplo i lansirao novi krzneni model koji će zasigurno privući veliku pažnju.

UGG krznene čizme

Fluff Momma visoki model čizmica sastoji se od umjetnog Sorona krzna – ekološki učinkovitog vlakna dobivenog iz prirode. Fluff Momma ima pjenastu duplu platformu koja će vam pružiti udobnost pri svakom koraku i osjećaj kao da hodate po oblacima.

UGG krznene čizme

UGG novitet dolazi u dvije nijanse, klasičnoj smeđoj i neutralnoj bijeloj stoga ga je vrlo lako iskombinirati na traperice i pulover ili na pletenu midi haljinu.

UGG krznene čizme

Gdje god se pojavili u ovim upečatljivim čizmicama, nećete proći nezamijećeno, a možete ih pronaći putem UGG web trgovine po cijeni od 2.100 kuna.