FOTO by UGG

Moda

DA ili NE? Visoke chunky UGG čizme ugrijat će i najhladnija stopala!

Daria Lovrić 11. listopada 2022.

Što vi kažete na ove pletene čizme?

Temperature su sve niže i u potrazi smo za toplim odjevnim komadima koji će nas ugrijati, ali i podići naš outfit na jednu višu razinu. Kada govorimo o toploj odjeći i obući moramo spomenuti popularan brend UGG koji nas često oduševi, ali i šokira svojim novitetima.

 UGG Classic Chunky čizme 1
UGG Classic Chunky čizme

Svi volimo UGG čizmice, posebice preslatke klasične modele s mašnicama koje nas već godinama uveseljavaju i pružaju toplinu i udobnost u hladnim zimskim mjesecima. Osim što neodoljivo izgledaju, odlično pašu uz svaki outfit i uvijek im se rado vraćamo.

 UGG Classic Chunky čizme 2
UGG Classic Chunky čizme

UGG noviteti za zimske temperature

Osim klasičnih slatkih modela UGG se pobrinuo da i onima najzimogroznijima bude toplo i lansirao visoki chunky model koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 UGG Classic Chunky čizme 3
UGG Classic Chunky čizme

Na prvi pogled izgledaju malo „previše“ i ne znamo što bi mislili. U svakom slučaju, možemo zaključiti da su jako udobne, da će vam u njima biti jako toplo i da ih možete kombinirati uz gotovo sve odjevne komade baš poput klasičnih UGG modela.

 UGG Classic Chunky čizme 4
UGG Classic Chunky čizme
 UGG Classic Chunky čizme 5
UGG Classic Chunky čizme

Udobni Classic Chunky model savršen je za period u kojem dominiraju džemperi i svojim će se dizajnom odlično uklopiti uz svaki pleteni outfit. UGG čizme podstavljene su prepoznatljivom mješavinom vune UGGplus za neusporedivu mekoću i imaju bočni patentni zatvarač za jednostavno obuvanje i skidanje.

 UGG Classic Chunky čizme 6
UGG Classic Chunky čizme

Ovaj model dolazi u neutralnoj bež boji, prepoznatljivoj smeđoj i klasičnoj crnoj, a cijena mu je 2.100 kuna. Ako spadate u skupinu onih koji uvijek imaju hladna stopala ili vam se baš sviđa ovaj model možete ga naručiti putem UGG web trgovine.