FOTO by worldofsweets.de / Instagram @globalfoodnews

Dom

Ovog Uskrsa umjesto klasičnih jedemo Milka čokoladna jaja!

Daria Lovrić 14. veljače 2023.

Nova poslastica punjena je mliječnom kremom i „žumanjkom“ od vanilije... Biste li probali?

Nakon što smo Vam predstavili Kinder Bueno mini čokoladna jaja, Ferrero čokoladna jaja u uskrsnom izdanju, vrijeme je za novu poslasticu u režiji Milke.

Na tržište su stigla nova čokoladna jaja, proizašla iz Milka kreativne tvornice po imenu ‘Egg’cellent’. Čokoladna poslastica izvana je napravljena od Mlika čokolade, a sama unutrašnjost jaja izgleda poput pravog žumanjka.

Neka nježnost priča uz slatke zalogaje Milka čokolade

Naime, riječ je o kremastom punjenju od mliječne kreme i „žumanjku“ s okusom vanilije. U jednom Milka pakiranju nalaze se četiri čokoladna jaja koja su pravi užitak za sve slatkoljupce.

Milka novitet trenutno je dostupan u Njemačkoj i Velikoj Britaniji, po cijeni od 4,99 €, a mi se nadamo se da će se prije Uskrsa pojaviti i na našim policama.

Milka čokolada je nastala iz čina nježnosti i želje da se svima omogući uživanje u toj neodoljivoj poslastici. Sve do danas Milka je ostaje vjerna svojoj misiji korištenja pažljivo odabranih, kvalitetnih sastojaka, kako bi njezin nježan okus nastavio topiti srca svih koji je okuse.

Milka je poznata po svom raznovrsnom i preslatkom uskršnjem asortimanu slatkiša i dosad smo kušali već nekoliko verzija stoga ne sumnjamo da će nas i ova čokoladna jaja oduševiti.