FOTO by Instagram @curiouscandybangor / @newfoodsuk

Iće & piće

Spremni za Uskrs uz Kinder Bueno mini čokoladna jaja!

Viktoria Mikulić 14. ožujka 2022.

Ova vijest nam je uljepšala ponedjeljak, ali i čitavu godinu...

Već i ptice na grani znaju da Kinder nema konkurencije kada je u pitanju proizvodnja najoriginalnijih poslastica. Njihovi slatkiši san su svih generacija i svatko ima svog favorita još od djetinjstva.

O ukusima ne treba raspravljati, no jasno je da je mnogima najslađi Kinder Bueno – delikatan čokoladni prutić neodoljivog okusa. Svaki komadić koji se topi u ustima nudi okus kremastog lješnjaka, čokolade i hrskavog vafla. U ponudi su tri varijante – od mliječne, bijele ili tamne čokolade, a također ih možemo pronaći i u mini verzijama te u obliku sladoleda.

Iako smo mislili da nam više ništa ne može zaokupiti pažnju nakon Kinder Bueno sladoleda, Kinder ne bi bio Kinder kada nas ne bi počastio novim izdanjem omiljenog slatkiša.

Ususret Uskrsu, najpoznatiji slatka tvornica na svijetu lansirala je Kinder Bueno Eggs – sočna mini čokoladna jaja koja bi uskoro trebala biti dostupna diljem Europe. Instagram profil @newfoodsuk otkrio nam je ovu famoznu vijest, za koju se nadamo da neće zaobići hrvatsko tržište. Još bi bilo posebnije kada bi jedna vrećica sadržavala sva tri okusa, no nećemo pretjerivati…

Bolji i ljepši ponedjeljak nismo mogli očekivati…sunce, maštanje o čokoladnim jajima i kavica na terasi, što nam više treba?