FOTO by Instagram @another_snack_reviewer / @world_of_sweets.de

Dom

Ferrero čokoladna jaja u uskrsnom izdanju stižu u tri kremaste i hrskave verzije!

Daria Lovrić 13. siječnja 2023.

Ferrero Golden Eggs kolekcija s bijelom, tamnom i kremom od lješnjaka čokoladom. Koja je vaš favorit?

Nakon što smo dočekali Kinder Bueno jaja u blagdanskom ruhu, te božićnu verziju Ferrero jaja, napokon smo dočekali lansiranje ukusne verzije nove Ferrero poslastice. 

Ferrero Rocher jedan je od naših omiljenih proizvođača slatkiša i kada govorimo o slatkim poslasticama, nema većeg stručnjaka od njega. Proteklih par mjeseci u Ferrero tvornici radilo se na proizvodnji i kreiranju noviteta, a neke od njih smo već predstavili poput ukusnih sladoleda od karamele i kokosa.

Ferrero čokoladna jaja u najkremastijem blagdanskom izdanju

Ferrero slastice su uz Kinder proizvode, prva asocijacija kada je riječ o blagdanskim delicijama. Prije svakog blagdana željno iščekujemo “stare” okuse u novom ruhu i nikada se ne razočaramo.

Ususret Uskrsu, Ferrero je lansirao čak tri hrskave verzije čokoladnih jaja koje su već svoje mjesto pronašle na policama Ujedinjenog Kraljevstva, dok se u trgovinama diljem Njemačke očekuju u veljači.

Ferrero Rocher Golden Eggs
Ferrero Rocher Golden Eggs

Riječ je o ukusnim pralinama od bijele, mliječne i tamne čokolade. Ferrero praline ispunjene su bogatim, kremastim nadjevom od lješnjaka i hrskavim komadićima waffla kao u originalnoj verziji Ferrero kuglica.

Ukusni noviteti dolaze u pakiranju od 90 g, po cijeni od €5.99. Nadamo se da će ova sočna uskrsna kolekcija čokoladnih jaja ubrzo stići i kod nas.