FOTO by Instagram @visitopatija / @slakipalaki

Dekor

Omiljena romantična klupica u Opatiji zablistala u uskršnjem ruhu!

Viktoria Mikulić 23. ožujka 2023.

Kultna klupica je ponovno u centru pozornosti!

Još nas malo više od dva tjedna dijeli do Uskrsa i jednostavno ne možemo vjerovati da ćemo uskoro zakoračiti u travanj. Iako su se činili kao vječnost, moramo priznati da su prva tri mjeseca u godini prošla poput sekunde.

Je li to zato što smo spavali zimski san ili se jednostavno nadali da će tmurna i kišna svakodnevica čim prije proći, ne znamo, ali jedno je sigurno – prošlo je! Koliko god volimo zimu i Božić, nema tog osjećaja poput onog kada nas obasja sunce.

Terase su već prepune ljudi i širokih osmijeha, a parkovi cvijeća. Mi smo pak konačno dobili elana da se otisnemo na Jadransku obalu i priuštimo si jedan vikend izlet.

Bajna Opatija zablistala u uskršnjem tonu!

Pitanje je gdje se uputiti, a da nije predaleko, da je pejzaž prekrasan, hrana ukusna i da što više možemo šetati uz more? Opatija je naš favorit ovih tjedana, posebice zbog svog dekorativnog izdanja.

Ovih dana, kvarnerski gradić zablistao je u uskršnjem ruhu i njihova famozna klupica upotpunjena je pisanicama i zečićima. Tko ne bi želio ovakvu razglednicu iz Opatije i barem 5 minuta boraviti na ovoj šarmantnoj klupici.

Poznata influencerica @slakipalaki objavila je prvu fotku s kultne klupice i napisala: “Fun fact: šetale smo se ovdje i dvije starije Britanke su pitale da ih uslikam te se ponudile da one uslikaju mene i Penny. Ja rekoh “sure!”, sjednem, a ona okine SAMO JEDNU fotku! Uopće se ne sjećam kad sam zadnji put okinula samo jednu fotku nečega, ali moram priznati da mi je to baš simpatično. Uglavnom, evo fotke…tako je, kako je!

Eto, Slađana i Penny dokaz su da nam za sreću nije potrebno puno, i često ta jedna fotka ispadne puno bolje nego da smo ih okinuli stotinu.

Također, na Instagram profilu @visitopatija jučer je objavljena prva fotografija klupice i pozadina koja govori više od tisuću riječi, dok druga slika prikazuje ulaz u uskršnji eksterijer.