FOTO by Reserved

Moda

Od sada vi i vaša djevojčica možete nositi matching Mickey Mouse čizme!

Antonija Andabak 26. listopada 2020.

Nadamo se da se vas dvije nalazite u rasponu brojeva ovih čizmica koje sežu i do brojeva za odrasle!

Nedavno smo pisali o Reserved čizmicama s likom Mickey Mousea pri čemu su mnoge pripadnice ljepšeg spola izrazile želju da bi i one rado nosile takve čizmice i da je prava šteta što ih nemaju u većim brojevima! Mislimo da Vam se želja ostvarila!

Desigual beige Mickey Mouse vesta kao naručena za zimsko španciranje!

Iako nisu ružičaste kao ranije predstavljene dražesne čizmice, one koje smo ovaj put pronašli na Reserved web shopu, ni najmanje ne posustaju u slatkoći za prethodnima! U svojoj petrolej zelenoj nijansi omiljenih Disney likova – i to Minnie koja krasi vanjsku stranu lijeve, a Mickey Mouse desnu strane čizmica, savršeno će pristajati i vama i vašoj malenoj princezi!

Originalno na web stranici, ove su čizmice predstavljene kao planinarske zbog vodootporno izrađenog potplata robusnijeg izgleda i vezica koje izgledom podsjećaju na one planinarske, no mi kažemo da se mogu nositi bez problema po suhom, a osobito po kišnom vremenu gdje ih lakirana površina štiti od vidljivih mrljica i oštećenja.

Unutrašnjost čizmica također su veoma štosne, pa je tako ista presvučena tkaninom s printom ružičastih Minnie mašnica koje time čine lijep kontrast tamnozelenoj boji.

Gležnjače ćete svojoj djevojčici lako kombinirati s haljinicama, tajicama i trapericama za vrtić ili školu, a vi ćete se lako modno uskladiti s onime što vaša mini verzija odluči taj dan odjenuti.

Cijena ovih cool gležnjača iznosi 249,90 kn, a raspon dostupnih brojeva kreće se od 27 do 38! Čvrsto držimo “fige” da ste obje nalazite u spomenutom rasponu brojeva i da ćete biti prava mala atrakcija gdje god se pojavile! Naručite dva komada OVDJE!