FOTO by Desigual

Moda

Desigual beige Mickey Mouse vesta kao naručena za zimsko španciranje!

Antonija Andabak 26. listopada 2020.

Očaravajuća vesta garantirano je jedna od najboljih Mickey komada!

Trenutak kada ne možete odvojiti pogled od savršene veste uz koju već zamišljate uz sve moguće kombinacije, dogodio se s Desigual beige vestom s likom Mickey Mousea koji krasi cijeli prednji dio ovog odjevnog predmeta!

Savršenstvo bez mane lako je pronašlo put do naših fashion srca kojim objeručke prihvaćamo ovakve dražesne komade koji će nas grijati cijelu jesen, zimu, a fenomenalno će poslužiti kao prijelazni komad za proljetne kombinacije!

Beige vesta V-izreza, lagano je crop kroja, odnosno oštro rezana pri dnu što joj omogućuje lepršavo “kretanje” i fluidno stapanje s ispranim jeansom ili primjerice, uskom haljinom preko koje možete bez problema obući ovu, izgledom veoma upečatljivu vestu.

Detalji doista impresioniraju, pa ćete primijetiti kako je lik Mickey Mousea mjestimično prošiven tankim svjetlucavim koncem, što čak daje i lagani blagdanski efekt.

Upečatljivost dobiva veličinom Mickey Mouse lika koji se smiješi u svom standardnom, pozitivnom stavu kojeg će zasigurno prenijeti na vas jer je opće poznata činjenica da nam izbor odjeće dirigira raspoloženje, a uzevši to u obzir, Mickey se vesta čini još posebnijom!

Cijena ovog odjevnog predmeta iznosi 680 kn, što ga čini ipak skupljim modnim komadom, no poznavatelji Desigual odjeće znaju kako je to iznos na koji se isplati “zažmiriti” , a mi se slažemo da ćete lagano naći opravdanje za kupovinu ove krasotice! Naručite je OVDJE!