FOTO by Sezane

Moda

Ocean plava haljina koja priziva ljeto i egzotične plaže!

Viktoria Mikulić 14. travnja 2023.

Model iz nove kolekcije nosili bismo za dnevne i večernje izlaske…

Da francuski chic ništa ne može nadmašiti, dokazuje svaka Sezane kolekcija odjevnih komada i modnih dodataka, iz koje zrače elegancija i ženstvenost. Pomno birani materijali i krojevi čine savršene siluete koje momentalno poželimo u svojoj garderobi.

Sezane plava haljina podsjeća na oceanske dubine!

Upravo smo prigrlili jednu haljinu zbog koje vrijedi štedjeti, a ona dolazi u ocean plavoj boji. Ova midi haljina od guipure čipke dolazi s ¾ rukavima, ravnog je kroja i ima otvorenu stražnju stranu što je čini još atraktivnijom.

Pred nama je beskrajno ljeto, ispunjeno mogućnostima i pozitivnošću. Neovisno o tome na koju se destinaciju otisnuli, sigurni smo da ćete zastati negdje usut kako biste upili svu divotu pogledom na Jadransko more i beskrajne planine, i da ćete to isto ovjekovječiti fotografijom. Upravo za ovakve trenutke ova je haljina idealna.

Također, od lijenih popodneva do opuštenih ručkova i koktel bruncheva, bit će vaša najdraža modna suputnica. Za sve koji žive život punim plućima i vole izgledati dotjerano gdje god se uputili, Sezane krasotica dostupna je na njihovoj web trgovini po cijeni od 175€.

Uz plavu, u ponudi je i ljepotica u zelenoj boji koja je pak idealna za proljetne dane, jer će se svojim tonom najbolje stopiti s livadama, parkovima, prirodom i cvijećem.

Koju god odabrali, vrijedi investirati u ovu haljinu jer ćete je zasigurno nositi godinama.