FOTO by Instagram @primark / Primark

Moda

Očarani smo novom Primark kolekcijom u neodoljivom Disney ruhu!

Daria Lovrić 02. rujna 2022.

Mickey Mouse motivi u novoj kolekciji accessoriesa su jesenski must have..

Trgovački lanac Primark ne prestaje nas iznenađivati svojom zanimljivom ponudom modnih dodataka i odjevnih komada u Disney ruhu. Prateći najnovije svjetske trendove za jesensku sezonu pripremio nam je liniju accessoriesa s najslađim Mickey detaljima.

Zaljubili smo se u nove torbice iz Primarka s motivima najdražeg lika Mickey Mousea

Nova kolekcija odiše minimalizmom i elegancijom te iako se radi o motivima razigranog cartoon lika, Primark je još jednom pokazao da Disney likovi nisu rezervirani isključivo za one najmlađe.

Mickey Mouse kolekcija torbi 1
Mickey Mouse kolekcija torbi –

Bile zaljubljenice u mini torbice, velike torbe ili ruksake, nova Mickey Mouse kolekcija ima za svakoga ponešto. Novi set torbi dolazi u kombinaciji crne i bijele boje, a obrisi omiljenog Mickeyja na decentan se način pojavljuju na cijeloj bijeloj površini.

Ove divne torbice dolaze u nekoliko varijanti – torba za put, neseser, mala torbica za šminku, mini torbica i ruksak za sve ležerne aktivnosti.

Mickey Mouse kolekcija torbi 2
Mickey Mouse kolekcija torbi

Spremate li se na duže putovanje ili vikend getaway, velika putna torba, neseser i torbica za šminku su must have komplet.

 Mickey Mouse torbica za šminku
Mickey Mouse torbica za šminku – £7.00

Mala Mickey torbica idealan je izbor za odlaske na kavu, ali i za večernje izlaske. s obzirom na to da dolazi u kombinaciji bijele i crne, odlično će se uklopiti u svaki stil i uz sve odjevne kombinacije.

Naš osobni favorit je ipak Mickey ruksak. Ruksaci su odličan izbor jer su prostraniji od torbica i u njima možete držati stvarčice koje u suprotnom u mini torbicu ne bi stale. Dodatni plusevi su ti što ne izgleda glomazno, odlično će se uklopiti u svaki outfit i jedini od cijele kolekcije ima print veselog Mickeya koji se nalazi na vanjskom džepiću.

Mickey Mouse ruksak
Mickey Mouse ruksak – £16.00

Nadamo se da ste se zaljubili u novu Disney kolekciju, baš poput nas i da imate nekog u Ljubljani ili Grazu tko bi rado skoknuo i poslao vam jedan primjerak!