FOTO by H&M

Moda

Nude modni dodaci su klasik svake garderobe, a mi smo pronašli 10 upečatljivih primjeraka iz H&M-a

Krešimir Šustić 23. srpnja 2020.

Uvijek računamo na njihovu pomoć i vjerni smo im već dugi niz godina!

Zadnjih nekoliko godina sve više se vraćamo klasicima koji se smatraju temeljima svake suvremene garderobe jer nakon što njih prve uvrstimo u outfit, sve ostalo se lako nadopunjava.

Upravo zato je važno ulagati u takve komade koje ćemo uvijek moći izvući iz ormara i iskombinirati ih u nekoliko različitih lookova, te pritom izgledati stylish.

Sinsay torbice na sniženju od 50 do 70 kuna pozivaju nas u shopping

Među njima se često nađe i najomiljeniji modni dodatak – torbica, u nekoliko različitih nijansi, od kojih su nam za oko zapeli oni neutralni i blagi nude tonovi.

Iz sezone u sezonu ostaje privlačna, a zahvaljujući brojnim trgovinama koje je svake godine nude među svojim artiklima, dobiva moderni i osvježen izgled koji prati najnovije modne trendove.

Kako bismo i dalje mogli računati na njezinu pomoć u trenucima kada ne znamo koji modni dodatak uklopiti u outfit, bacili smo se u potragu za ljetnim varijantama, te pronašli zanosne primjerke na H&M web shopu.

Švedski brend u svoj asortiman je uvrstio praktičan mini ruksak za casual kombinacije, cekere za plažu kako bi i na odmoru izgledali stylish, večernje poslastice u obliku clutch modela, te naravno klasične torbice s remenjem i lancima koje možemo nositi na posao, u šetnju ili na kavu.

Deset favorita koje smo izdvojili pogledajte u galeriji koja slijedi, a kupnju obavite u najbližoj H&M trgovini ili putem linka koji ćete pronaći ispod svakog modela.