FOTO by Sinsay

Moda

Sinsay torbice na sniženju od 50 do 70 kuna pozivaju nas u shopping

Krešimir Šustić 21. srpnja 2020.

10 božanstvenih modela kojima ćemo upotpuniti outfite!

Torbice su jedan od onih predmeta čija povijest seže iz davnog doba, kada su ih ljudi koristili kao stvar u koju su spremali sjeme biljaka. Naravno, tada nitko nije ni naslućivao kakav će bitan segment u životu jedne dame kasnije predstavljati.

S početkom dvadesetog stoljeća, postale su modni dodaci bez kojih žene nisu izlazile, a oko 50-ih godina prošlog stoljeća pojavili su se i prvi luksuzni primjerci koji su aktualni i u modernom dobu.

Aloha! Parfois modni dodaci osvojili su nas upečatljivim tropskim štihom!

Nekome služe kao statusni simbol, dok ih drugi koriste kako bi u njih pospremili sve one bitne stvarčice koje nosimo prilikom svakodnevnih aktivnosti, no jedno je sigurno, bez njih nijedan outfit nije potpun.

Ove su sezone popularni i maleni i veliki modeli koje možemo pronaći u high street trgovinama, a trenutno se nalaze na sniženjima i prava je prilika da ugrabimo par dobrih komada za svoje privatne kolekcije.

Šarene boje, lanci, remeni, zakovice i razni uzorci, prevladavaju ovim omiljenim modnim dodacima koje možemo pronaći na web shopu brenda Sinsay po cijenama od 50 do 70 kuna.

Niske cijene su dar s neba, a na vama je da odaberete onu koja vam pristaje u casual, večernjim, poslovnim i dnevnim izdanjima.

Naših 10 favorita pogledajte u galeriji koja slijedi, a cjelokupan asortiman na LINKU.