FOTO by New Balance

Obuća

Novi model New Balance “Pink Sand” izgleda preslatko

admin 18. listopada 2022.

Od sutra u prodaji...

O ljubavi prema tenisicama ne treba puno govoriti niti pisati. Tenisice su najvažnija i najomiljenija obuća svake muške, ali i ženske osobe. Udobne su i u njima možemo provesti cijeli dan bez da nas zabole noge. Jedino što nam preostaje je pronaći atraktivan model koji će začiniti svaki naš outfit i podići ga na jedan viši nivo.

Nedavno smo pisali o bijelom modelu omiljenih tenisica uz koje će svaki jesenski LOOK izgledati skupocjeno, a sada je na red došla još jedna ljepša nijansa.

New Balance pink sand tenisice
Foto: New Balance

Dizajnirane za nježniji spol

Unatrag nekoliko sezona New Balance nas oduševljava svojim modelima, a razlog tome je što je svoju proizvodnju i dizajn prilagodio sve više rastućoj ženskoj publici. Upravo je njegov najnoviji model 550’s fokusiran na ljepši spol i svaka linija dizajna kreirana je za damu sa stilom.

Foto: New Balance

Naziva “Pink Sand” ovaj model koristi neutralne i pastelne nijanse kako bi izgledale što nježnije, a brušena koža u ružičastoj nijansi daje mu još jednu dimenziju razigranosti.

New Balance pink sand tenisice
Foto: New Balance

Osim što izgledaju nježno i preslatko njihova je glavna zadaća da vašim stopalima bude maksimalno udobno na svakom koraku, tako da ih bez brige možete nositi za duge jesenske šetnje.

Foto: New Balance

Ako ste se i vi zaljubili u ovaj novi New Balance Pink Sand model dobra vijest je ih od sutra već možete pronaći u prodaji, a nešto malo manje dobra vijest je da ćete morati opteretiti svoj novčanik za dodatnih 110$.