FOTO by Instagram @rebecca_handley / @ kazhal_show / Asos

Moda

Omiljene tenisice uz koje će svaki jesenski LOOK izgledati skupocjeno

Daria Lovrić 09. rujna 2022.

HIT model tenisica koji je zaludio influencerice i nose ga baš uz sve!

O ljubavi prema tenisicama ne treba puno govoriti niti pisati. Tenisice su najvažnija i najomiljenija obuća svake muške, ali i ženske osobe. Udobne su i u njima možemo provesti cijeli dan bez da nas zabole noge. Jedino što nam preostaje je pronaći atraktivan model koji će začiniti svaki naš outfit i podići ga na jedan viši nivo.

Bijele tenisice nezaobilazan su detalj svakog outfita

Unazad nekoliko godina tenisice su postale sastavni dio svakog stylinga neovisno o tome radi li se o casual ili svečanijim varijantama.

U potrazi za modelima koje ćemo nositi svakodnevno istaknuli su se popularni New Balance modeli koji su nezaobilazan par tenisica svake fashionistice.

Skrolajući društvenim mrežama bilo je teško ne primijetiti fotografije influencerica i ne zaključiti da je New Balance 452 nosiv u svim prilikama i izrazito popularan u modnom svijetu.

Zašto su toliko popularne? Ono što je zajedničko svakom modelu New Balance tenisica jesu palete primarnih boja i retro dizajn te nevjerojatna udobnost po kojoj su poznate.

 New Balance 452 bijele tenisice 1
New Balance 452 bijele tenisice
 New Balance 452 bijele tenisice 2
New Balance 452 bijele tenisice
 New Balance 452 bijele tenisice 3
New Balance 452 bijele tenisice

Dolaze u nekoliko varijanti, a osnovna boja im je bijela koja je naravno i najpopularnija. Većinom ih možete vidjeti u kombinacijama s debelim bijelim čarapama, što podsjeća na stil iz 1990-ih.

Naš favorit je potpuno bijeli par koji smo pronašli na Asos web shopu po cijeni od £80.

U nastavku smo izdvojili najzanimljivije fotografije s Instagrama koje će vam poslužiti kao inspiracija za kreiranje jesenskog outfita.

Možete ih isfurati na traperice, basic majicu i kožnu jaknu, a odlično će izgledati i na balonere ili jesenske kapute u nude nijansi.

U posljednje vrijeme posebno je popularna kombinacija odijela, haljine ili suknje te bijelih tenisica stoga požurite po svoj par koji ćete nositi cijele godine i uz sve odjevne komade.