Moda

Nove Vans Old Skool tenisice dolaze s bezbroj kockastih zakrpa

admin 02. svibnja 2023.

Još jedan u nizu apstraktnih Vans modela...

Ljubitelji ovog alternativnog brenda znaju da Vans voli reinterpretirati neke svoje najupečatljivije modele, a sada je na red došao njihov klasik Sk8-Hi koji u mnoštvu svojih varijacija ima i onaj s prepoznatljivim printom šahovnice.

Nedavno smo pisali o Vans tenisicama za vrtlarenje, a sada dolazi još jedan efektan model.

Novolansirani Old Skool LX “Love Wins” samo je još jedan primjer njihove kreativnosti u kojem gore spomenuti uzorak pretvaraju u nešto što izgleda kao bezbroj šarenih zakrpa.

 S izuzetkom potplata, jezika i vezica, Vans Old Skool LX “Love Wins” ne ostavlja niti jedan dio svoje vanjštine praznim već je sve do posljednjeg milimetra ispunjeno šarenim bojama formiranim u pedantno ušivene kockice.

Ovaj model izgleda kao vesela šahovska ploča, gdje se u jednom trenutku kockice pretvaraju i u druge zanimljive oblike poput pravokutnika i sl. Sve skupa izgleda veselo, šareno i razigrano, a opet i namjerno nesavršeno.

Ovo je jedan od onih modela koji će isfurati samo najhrabriji fashionisti spremni na bezbroj pogleda izazvanim živim neorganiziranim rasporedom boja.

Vans “Love Wins” dolazi u Europu početkom svibnja tako da oni koji su ih zapikirali već sada mogu upotpuniti svoju kolekciju proljetne obuće.