FOTO by Vans

Moda

Predobro! Vans tenisice dizajnirane za vrtlarenje…

admin 22. ožujka 2023.

Imate džepiće za škarice, grabljice, malenu lopaticu

S dolaskom proljetnih dana budi se i priroda i uskoro ćemo biti okupani pejzažom u zelenim, crvenim, žutim i ostalim divnim bojama. To znači da će uskoro i vaše biljke i vrt biti spremni za redovno održavanje i uljepšavanje.

Osim što ćete uživati u ljepoti zelenila vaše okućnice, znanstveno je dokazano da je vrtlarenje dobro za vaše, kako mentalno, tako i fizičko zdravlje.

Vrijeme je da pripremite svoj pribor za vrtlarenje, a kao najnoviji dodatak vašoj opremi predstavljamo vam tenisice koje će se odlično uklopiti u čitavu priču.

Predstavljamo Vans tenisice za vrtlarenje

Upravo smo naišli na nove Vans tenisice nastale u suradnji s Nicole McLaughlin, multidisciplinarnom umjetnicom koja svoje ideja realizira na dizajnima torbica i tenisica. Posljednja kreaciju u nizu je suradnja s brendom Vans imena “Vault by Vans NM Gardening“.

Ideja je bila kreirati obuću koja će, osim izgleda, biti i funkcionalna uključujući detalje koji ju čine savršenom za vrtlarstvo.

Nazvane “Gardening Tote” ove tenisice imaju niz pretinaca koji vam omogućuje pohranjivanje vaših mini lopata, grablji i ostalog alata.

Tenisice dolaze u dvije varijante, a na vam je da odaberete jedne, napunite ih potrebnim alatom i krenete u proljetno uređivanje vašeg zelenila. Oba modela bit će dostupna na službenoj Vans stranici od 31. ožujka.