FOTO by Instagram @rozga23.8 / @mirzamustafagic

Poznati

Nina Badrić proslavila 50. rođendan – pop pjevačica zablistala u predivnoj haljini Mihana Momose

Daria Lovrić 05. srpnja 2022.

„Samo nas nebo zaustaviti može i ništa više dragi Bože“ - poručila je Nina povodom rođendana

Naša poznata glazbena diva Nina Badrić jučer je proslavila okrugli 50. rođendan i zablistala u očaravajućoj bijeloj haljini s potpisom Mihana Momose. S napunjenih 50 godina Nina izgleda spektakularno i plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Nina Badrić očarala rođendanskom odjevnom kombinacijom

Modni virtuoz Mihano Momosa, čije su kreacije već davnih dana osvojile žene raznih generacija, ukusa i stilova, svojih dizajnom oduševio je i Ninu Badić čiju je kratku bijelu haljinu izabrala i za svoju proslavu.

Bijela kratka haljina s potpisom srpskog modnog brenda, s velikim neobičnim ukrasom na trupu, istaknula je liniju pjevačice i naglasila njezinu ljepotu. Nina je obula kristalne štikle koje je uparila s ogrlicom s kristalićima te je kosu zavezala u niski dugi rep.

Na velikoj proslavi 50. rođendana Nine Badrić prisustvovalo je 140 gostiju od kojih su i mnogi poznati gosti poput obitelji Šimić, Anice Kovač, Ivane Husar Mlinac sa suprugom Ninom, obitelji Bešlagić, Jelene Rozge, Petra Graše i brojnih drugih.

Proslava je održana u restoranu Apetit na zagrebačkom Cmroku, a za jelovnik je bio zadužen chef Marin Rendić. Prema Nininim željama, Apetit je svečano uređen, a na stolovima su goste dočekali veliki buketi lavande, maslina i limuna. Za dobar provod i vesele ritmove Nina je angažirala bend Veska Vučkovića iz Beograda, ali je i ona zapjevala.

Brojni od poznatih gostiju podijelili su svoje fotografije na Instagram profilu i Nini poželjeli sve najljepše povodom jubilarnog 50. rođendana.

Nina je na svom profilu podijelila fotografiju i poručila – „Samo nas nebo zaustaviti može i ništa više dragi Bože“. Ispod fotografije nizale su čestitke i mnoštvo komplimenata.

Pridružujemo se čestitkama i našoj omiljenoj pop pjevačici želimo sve najbolje za rođendan!