Kultura

Glazbenoj divi ispunjena želja za rođendan! Nina Badrić publiku u Opatiji ostavila bez daha!

admin 03. srpnja 2021.

Prelijepa pjevačica zablistala je u šarmantnoj i točkastoj Lei Lou toaleti

“Hvala vam na ovoj predivnoj ljetnoj večeri, volim vas”, rekla je sinoć Nina Badrić nakon fantastičnog dvosatnog koncerta na opatijskoj Ljetnoj pozornici nakon što ju je publika vraćala jer im je i to bilo malo. Jer upravo nezaboravnu večer ispunjenu emocijama, pozitivnom energijom i kvalitetnom glazbom poklonila je Nina publici nakon godinu i pol dana bez koncerata.

Ova velika glazbenica je od prve pjesme stvorila nevjerojatnu atmosferu te su rijetki bili oni koji su ostali sjediti. Osjećala se spremnost publike koja je dugo čekala živi doticaj s glazbenicima, dodatni naboj koji koncert poput ovog može pružiti.

Koncert je otvorila pjesmom “Rekao si“ nakon čega su se redali hitovi poput “Dat će nam Bog,”, “Nije mi svejedno”, “Nek ti bude kao meni”, “Dani i godine”, a publika u Opatiji imala je priliku čuti i novu pjesmu „Ja još uvijek imam istu želju“.

Odlično raspoložena publika pljeskom, plesom i ovacijama ispratila je svaku njenu izvedbu, a po svemu ugodna ljetna večer pod zvijezdama, Ninina osebujna interpretacija, te energija odličnih glazbenika i Ninine vokalne pratnje, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Nakon sjajnog koncerta na Ljetnoj pozornici, sufinanciranog putem Natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije, Nina će u nedjelju održati intimni koncert na splitskom Peristilu u posebnoj splitskoj priči, naime interpretirat će pjesme starih Splitskih festivala.

Sinoćnjim nastupom Nina je još jednom pokazala zašto je jedna od najomiljenijih pjevačica u regiji.