FOTO by Farfetch

Bizar

Nike štikle – ovo stvarno postoji i spremno je za vaša stopala

admin 31. ožujka 2023.

Za trčanje ili svečane evente, sasvim je svejedno, spremni ste na sve...

Nikako nam ne mogu dosaditi bizarne kombinacije modnih brendova i lude kolaboracije koje u posljednje vrijeme viđamo sve češće. Bez obzira da li je suradnja ili brend s proizvodom izlazi samostalno, u posljednje vrijeme nagledali smo se svega.

Gucci i adidas svojim su kreacijama krenuli s unošenjem nemira, ne bi li Balenciaga sa svojim “ozlijeđenim trapericama” od neki dan stavila točku na našim Bizar člancima.

I baš kada smo mislili da ćemo na uskršnji godišnji odmor otići sa završenim Bizar poglavljem pronašli smo “Sveti gral” bizarnosti.

Nike štikle
Foto: Farfetch

Nike štikle

Taman kada smo mislili da su adidas štikle bez konkurencije, Nike se naljutio i odlučio javnosti predstaviti svoju verziju sportske svečanosti.

Izgledaju kao standardne štikle koje su na sebe odjenule Nike sportski outfit, a kričavo ružičasta boja unosi još više nemira u cjelokupan dizajn.

Nike štikle
Foto: Farfetch

Štikle su nastale u suradnji s brendom Ancuta Sarca, a krasi ih fina teleća koža, špicasti vrh i prednje kopčanje na vezice.

Peta nije toliko visoka pa ćete bez problema moći ubrzati korak ili trčati kada kasnite na neki svečani event.

Nike štikle
Foto: Farfetch

Cijena ovih Nike štikli iznosi 816€, a više detalja možete saznati na službenoj Farfetch web stranici na kojoj smo ih i pronašli.