FOTO by Nike

Moda

Nike Air Force 1 u nude nijansi s blush detaljima za ženstveni jesenski look!

Daria Lovrić 22. rujna 2023.

Pastelni model za neodoljivi touch svakom looku!

Ljeto je gotovo i pozdravljamo se s otvorenom obućom. U narednim mjesecima slojevito ćemo se odijevati, a naša će stopala biti zatvorena, stoga je vrlo važno izabrati obuću koja je kvalitetna i udobna.

U potrazi za novim modelima tenisica kojima ćemo oplemeniti našu kolekciju i jesensku garderobu za oko nam je zapeo stylish model iz kreativne radionice popularnog brenda Nike.

Popularni brend sportske odjeće i obuće najavio je lansiranje novog modela Air Force 1 tenisica, ovog puta u „Linen“ varijanti koju krase pastelni tonovi.

WOW! Nike Air Force tenisice u novom ruhu!

Tijekom posljednjih godina, Nike je vratio nekoliko najlegendarnijih modela tenisica. 2024. će navodno u svoju kolekciju uvesti mnoge omiljene modele, uključujući Air Force 1.

Nakon debija 2001., „Linen“ model se vraća i nosi isti stilski kod kao i njegov pandan iz 2016. Riječ je o chic paru „forsica“ u kojem dominira skupocjena bež nijansa, s nježno ružičastim detaljima,

Blush ružičasta ponovno dominira i to ne samo u proljeće i ljeto, nego i tijekom cijele godine. Barbiemanija je zahvatila cijeli svijet, a popularnost ženstvenih nijansi, posebice ružičaste, sudeći prema trendovima, s hladnijim danima nastavit će jačati.

Iako smo se nadali da ćemo ovaj par ugledati na policama vrlo brzo, prema Sole Retrieveru, 2024 Nike Air Force 1 Low “Linen” trebao bi izaći tijekom ljetne sezone 2024. po maloprodajnoj cijeni od $135. Više pojedinosti i informacija o izdanju trebalo bi se pojaviti do kraja godine, stoga se strpite i pratite daljnje informacije.