FOTO by Nike

Obuća

WOW! Nike Air Force tenisice dostojne mladenki

admin 14. travnja 2022.

Predimenzionirana bijela mašna... nema dalje!

Nike kao da je nanjušio da dolazi sezona vjenčanja i brže bolje odlučio na tržište izbaciti model koji svojim dizajnom zadovoljava sve uvjete da ih jedna mlada isfura na svom najvažnijem danu u životu.

Naravno da Nike nije lansirao tenisice za vjenčanje, ali u našoj glavi prva asocijacija na njih bila je – mladenka!

Znamo da Air Force ove godine slavi okruglu godišnjicu i da su odlučili iznenaditi svoje fanove nekim “out of the box” modelima, ali WOW bijela mašna detalj je koji nas je uistinu iznenadio – pozitivno!

Kompletan model dolazi u rajsko bijeloj boji, niti jedan detalj nije prenaglašen i sve je skladno ukomponirano. Gornji dio odaje dojam kao da se radi o nabranom papiru gdje u konačnici imamo uzbudljiv reljefni motiv koji se ne može ignorirati.

Namijenjen je za duge proljetne šetnje, ali sigurni smo i da je nekoliko vas već vidjelo scenarij gdje kao mladenka u ponoć izlazite iz neudobnih štikli i outfit upotpunjujete ovim ljepoticama s mašnom.

Datum izlaska modela je zakazan za proljeće 2022. i vjerujemo da su vam se oči, gledajući u njih, širom otvorile, a sukladno tome, otvara se i vaš novčanik. Ni cijena još nije poznata, što i nije bitno, jer dati ćemo koliko treba.