FOTO by Nike

Moda

Nike Air Force 1 tenisice u burgundi i smaragdno zelenoj boji!

Viktoria Mikulić 17. listopada 2022.

Jednostavne, a upečatljive - tenisice koje će obožavati fashionistice!

Oni zagriženi fanovi tenisica istih se ne odriču tijekom čitave godine, pa čak ni u zimskim mjesecima. Mi smo jedni od njih i bez obzira što smo već zakoračili u jesensko razdoblje popraćeno maglom i što je idealno vrijeme za nošenje gležnjača, još uvijek ne možemo reći zbogom tenisicama.

nike air force 1

Jutra su izrazito hladna, ali zrake sunca koje nas kriomice obasjaju gotovo svako popodne daju nam nadu da tenisice još uvijek mogu biti dijelom naše garderobe.

nike air force 1

Sada kada smo obrazložili zašto je još uvijek pogodno nositi tenisice, moramo objasniti zašto ih biramo u bijeloj boji koja je rezervirana za proljetne dane?

WOW! Nike Air Force 1 tenisice dostojne naših jesenskih outfita

Bijele tenisice najlakše se uklapaju uz bezbroj jesenskih outfita, a posebice lijepo izgledaju uz pletene haljine midi dužine, neovisno o tome jesu li zemljanih tonova ili u nekoj upečatljivoj boji.

nike air force 1

Najsavršenije tenisice koje se s lakoćom uklapaju uz svaki naš jesenski dnevni look su ni manje ni više nego one s potpisom Nikea, i to njihov kultni model Air Force 1. U bijeloj boji, na vama je da odaberete jeste li više za bordo ili zelene detalje koji ih upotpunjuju.

Slaveći 40 godina pomicanja sportskih i modnih granica, ovaj komemorativni AF-1 kombinira elemente iz omiljenih lansiranja kako bi istaknuo mjesto bezvremenskog dizajna u povijesti tenisica. Zlatni detalji, utisnuti *40* na peti i počasna oznaka na jeziku samo su neki od ukrasa koji vas pozivaju na zabavu.

nike air force 1

Ako i vi smatrate da bi se idealno stopile s vašim jesenskim outfitima, više detalja možete pronaći na nike.com/hr!