FOTO by Next

Dekor

Next preslatka kolekcija s medenjacima rastapa srca!

Daria Lovrić 17. studenoga 2023.

Predivni primjerci koji će začiniti izgled vašeg interijera!

Medenjaci su klasik među božićnim poslasticama, a njihovi karakteristični oblici čine ih prepoznatljivim i omiljenim motivom tijekom blagdanske sezone.

Next posuda s medenjacima – € 21

Medenjaci se izrađuju u raznoraznim oblicima povezanim s božićnom tematikom kao što su zvijezde, anđeli, zvona i mnogi drugi, međutim najpopularniji su oni u obliku veselih čovječuljaka.

Next tanjur s medenjacima – € 21

S obzirom na svoj prepoznatljiv okus i ugodnu aromu začina, medenjaci su neizostavan dio blagdanskog stola i često se dijele kao pokloni ili koriste kao ukrasi na božićnom drvcu.

Next posuda s medenjacima – € 28

Moramo priznati da je nas božićni duh već obuzeo i čim otkrijemo neke od noviteta s blagdanskim motivima spremni smo za shopping.

Next neodoljiva kolekcija uvodi nas u zimske dane!

Naša omiljena web trgovina Next, u svojoj ponudi ima pregršt dekoracija za dom u božićnom izdanju, a nedavno smo pisali o dekoracijama u obliku božićnog pudinga. Sada nas je oduševila gingerbread ponuda desertnih i plitkih tanjura, posuda za kuhanje i podmetača.

Next podmetač u obliku medenjaka – € 11

Posuđe s blagdanskim motivima predstavlja savršen dodatak svakom blagdanskom stolu. Tanjuri ukrašeni božićnim motivima stvaraju blagdansku atmosferu, a blagdanski stol postaje oaza božićne radosti.

Next tanjuri s medenjacima – € 17

Cijelu ponudu škicnite putem Next web trgovine i pronađite svoje favorite.