FOTO by Next

Dekor

Next neodoljiva kolekcija uvodi nas u zimske dane!

Daria Lovrić 23. listopada 2023.

Skupi sve primjerke i kreiraj zimsko božićno selo za blagdanski stol!

Mnogi od nas nisu jutarnji tipovi i ne započinju dan veseli, puni elana. Naprosto nam je potrebno nekoliko trenutaka u tišini kako bi „došli sebi“ dok uživamo u jutarnjoj kavi ili čaju.

Next šalica
Next šalica – € 9

Vjerujemo da već imate svoju omiljenu šalicu iz koje pijete najdražu tekućinu u ovim hladnim jesenskim jutrima, međutim, nakon što vam predstavimo prekrasan Next asortiman u zimskom ruhu, vjerujemo da ćete ju zamijeniti za novu.

Next čajnik
Next čajnik – € 24

Noviteti koji su zasjali na policama trgovina uvelike nam pomažu u prelasku s ljeta na zimu, a ovi preslatki primjerci mame nas na shopping.

Next nudi neodoljiv asortiman šalica kojim ćemo započeti dan sa smiješkom

Brend Next, već sada u svojoj ponudi ima pregršt modnih komada i dekoracija za dom u božićnom izdanju koji će obogatiti naše interijere i boravak u kućama učiniti ugodnijim.

Next stalak za vino
Next stalak za vino – € 27

Osim prekrasne šalice i čajnika u obliku zimskih kućica prekrivenih snijegom i mrazom, tu je i stalak za vino te podmetači za čaše koji će se savršeno uklopiti u večernju atmosferu i ukrasiti vaš blagdanski stol.

Bilo da priređujete blagdanski ručak ili večeru, kućni party ili organizirate lijeni vikend s prijateljicama i binganje omiljenih serija, ovi primjerci su prekrasan dodatak svakoj kuhinji.

Next podmetači za čaše
Next podmetači za čaše – € 27

Osim toga, odličan su poklon ispod bora koji će izmamiti osmijeh na lice. Nove keramičke poslastice možete naći na Nextu i oplemeniti svoj dom novitetima ili razveseliti dragu osobu.